Sayfalar

KULAKLIK

17 Ağustos 2011 Çarşamba yazildi.

KABLOLU KULAKLIK    
Kulaklık      
         Kablolu kulaklık normal telefonla konuşmaktan çok daha az zarar veriyor. Evet daha "AZ" zarar veriyor yani hiç zarar vermiyor diyemeyiz. mümkün olduğu kadar telefonlarla az konuşmak gerekir. Ama konuşacak olursak  özellikle kulaklıkla konuşalım yoksa telefon çok yüksek oranda zarar veriyor. Zaten yeni aldığınız telefonların kulaklığı var. Hatta kulaklığı kutu içerisinde veriyorlar. Yani almanıza bile gerek kalmıyor. İlk başlarda alışana kadar sıkıntı çıkıbilirsiniz. Ama buna inanın ki sağlığınızdan daha önemli değil.

 BLUETOOTH KULAKLIĞI



              Bluetooth kulaklığı kablolarla uğraşmak istemiyorsanız kullanabileceğiniz bir kulaklık türüdür. Özellikle araba kullanırken çok kullanılıyor. Araba kullanırken de telefon kullanmamak gerekiyor ama insanlık hali acil bir şey oluyor, iş için bir şey oluyor arabada kullanmak için en uygun kulaklık türü "Bluetooth Kulaklık"dır. Kablolu kulaklıkmı daha az zarar verir yoks bluetooth kulaklığı mı? derseniz kablolu kulaklık daha az zarar verir. Çünkü bluetooth kulaklığı kablosuz olduğu için telefonla arasında yinede radyasyon oluyor. Ama bu kablolu kulaklıkda en aza iniyor. Ama dediğimiz gibi kabloyla uğraşmak istiyorsanız, arabada daha kolay diyorsanız sizin için bluetooth kulaklığı daha uygundur.

0 yorum:

Fatih ÜNÜGÜR Güncel Blog Sitesi, Dini, Tarih, Webmaster, Futbol, Sağlık, Teknoloji, Dizi ve Film, Program, Eğlence, Oyun

Çeviri