Sayfalar

Eyvah Tercih!

2 Ağustos 2012 Perşembe yazildi.

2 Aydan az kaldı okulların açılmasına...
          Hayır okur. Tabii ki resimdeki gibi bir kolej hayatım yok. Koleje gitsem bile kendi hakkımla, burslu bir şekilde gitmek isterim. Bu da biraz zor. Ama diğer türlü boş yere cebimden para çıkmasını istemiyorum. Evet boş yere çünkü eğer oraya hakkınızla gidemiyorsanız cepten boş yere para çıkar. Kolej hayatıdır zaten paralı öğrenciler için kolayca geçip gider. Ama burslu öğrenciler için aynı şey söylenemez. Neden? diye soracak olursanız; burslu öğrenciler sürekli bir başarı istatistiğini korumak zorunda yoksa bursu elinden alınır. Gözünü sevdiğimin devlet lisesi diyor bunları duyan insan. Oraya burslu giden insan fazla değil. Yaz ayında yağmur yağması gibi bir şey. Aynı şu anda olduğu gibi. Rabbimin hikmetleri say say bitmez. Ramazan herkes oruçlu olduğundan dolayı sıcak aylarda yağmur yağdırıyor. Şükürler olsun. Konuyu biraz fazla dağıttık. Konuyu başlığından da anlayabileceğiniz gibi tercihler hakkında açtım lakin konu buraya kadar geldi. Tercihlerimiz başladı. Ölüm fermanına az kaldı. Hayat bir film şeridi gibi her an gözümün önünden geçebilir. Neyse abartmaya gerek yok. Lise tercihlerimi yapacağım, açıklanacak, kayıt yapılacak vs vs...  Daha bir sürü iş. Sınava girdiğimiz yetmedi mi arkadaş. Bir durun, bir rahat verin insana. Ama arkadaş yüksek yapanlara sesleniyorum buradan: "İnsan bizi de düşünür arkadaş."Vefasız olmayalım... Bugün de bir video ile bitirmek istiyorum. İyi seyirler.



                                              SON :)

1 yorum:

  1. öğrenci burslarına zam gelmiş. Öğrenci arkadaşlarımıza bu müjdeyi vermek istedim. Umarım burs miktarı tahmini olarak açıklanır. burs miktarının en fazla 20 tl oranında artacağınız tahmin etmekteyiz. Myfikirler bu konuda birşey yapmazmış ancak genelde 20 tl zam oluyor.

    YanıtlaSil

Fatih ÜNÜGÜR Güncel Blog Sitesi, Dini, Tarih, Webmaster, Futbol, Sağlık, Teknoloji, Dizi ve Film, Program, Eğlence, Oyun

Çeviri